Pénzvisszafizetési garancia

Ha online akar vásárolni, szeretne megfizethető árakon minőségi, biztonságos termékhez jutni, ráadásul gyors kiszállítással és utánvétes fizetéssel, akkor válasszon minket! Mindemellett ráadásul 100%-os pénzvisszafizetési garanciát is biztosítunk automatikusan, minden vásárlónak

És hogy miért? Mert gyógyszereinkben teljes mértékben megbízunk, pontosan ismerjük, honnan érkeznek (a gyártótól), milyen hatóanyagot tartalmaznak, mennyi ideig hatnak, illetve kinek ajánlott és kinek nem. Ezt Ön is megismerheti a gyógyszereknél található részletes ismertetőből. De akkor mégis mi szükség van a pénzvisszafizetési garanciára, ha hatékony, megbízható gyógyszerekről van szó?

Azért, mert nem mindenkinél működnek ugyan úgy. A legtöbbeknek hatásosak és jól működnek, de lehetnek különbségek a szervezetünkben, pl. a gyógyszer lebomlását, feldolgozását illetően, ami néha hatástalansághoz vezet. Biztosan Ön is találkozott már a jelenséggel, hogy valamely fájdalomcsillapító jól működik, a másik kevésbé vagy egyáltalán nem. Ez a mi termékeinkkel is előfordulhat, valamely fogyást támogató gyógyszer Önnek lehet, hogy nem a legmegfelelőbb. Szerencsére többféle hatóanyag is elérhető webpatikánkban, melyek ugyanazt vagy hasonló hatást váltanak ki, de eltérő módon. Ön is garantáltan megtalálhatja azt, amely Önnek a legjobban működik!

Annak érdekében, hogy Ön a legjobb gyógyszert fedezhesse fel, teljes pénzvisszafizetési garanciát biztosítunk minden vevőnek! Leszögezzük, erre nagyon ritkán kerül sor! Ha Ön mégis azt tapasztalja, hogy a gyógyszer sehogyan sem működik megfelelően, ne aggódjon! 

Pénzvisszafizetési garancia menete

  1. Írja meg problémáját az ügyfélszolgálatra, melyben jelezze, mely gyógyszerről van szó, mit tapasztal az alkalmazás alatt (vagy mit nem), és válassza ki, hogy mi legyen a következő lépés. 
  2. Ez lehet a megvásárol termék + szállítási összeg visszautalása bankszámlájára vagy egy másik termék kiválasztása és az eredeti termék árának levásárlása. 
  3. Az általunk megadott címre küldje vissza a gyógyszert. 
  4. Adja meg a bankszámlaszámot, illetve a nevet, amelyre az összeget vissza utalhatjuk. 
  5. Ha az utóbbi lehetőséget választja, írja meg, hogy mely termék érdekelné, ha pedig nem biztos benne, ügyfélszolgálatunk segíthet egy másik aktív hatóanyagot tartalmazó gyógyszer kiválasztásában.
  6. Amint a visszaküldött termék megérkezik hozzánk, máris utaljuk a pénzt vagy küldjük a kiválasztott csere terméket. Addig viszont nem áll módunkban cserélni vagy a garanciát érvényesíteni, amíg Ön nem küldte vissza a terméket.

Pénzvisszafizetési garancia igénybevételének kizáró tényezői

  • A használati utasítást nem teljesen tartotta be (olyan gyógyszereket szedett, ami a tájékoztató szerint ellenjavallt, vagy olyan betegségekben szenved)
  • Ön alkoholt, drogot, grapefruit lét vagy energiaitalt / kávét fogyasztott.
  • A megbontott termékből több, mint 4 db hiányzik. Amennyiben Önnek 1-2 nap után sem használ a termék és az étvágycsökkentő hatás, jóllakottság – teltség érzése nem áll fenn, akkor ne használja el az egész rendelését és azt ne vegye be! Ha elhasználja a fele vagy egész kúrára valót, akkor a pénzvisszafizetési garanciát nem érvényesítheti!

Fontos, hogy amikor a gyógyszert alkalmazza, kövesse az alkalmazásra vonatkozó előírásokat. Gyakran előfordul, hogy a használó nem tartja be pontosan a javaslatokat, olyan ételt, italt, alkoholt, drogot fogyaszt, mely gyengíti a hatást, akadályozza a felszívódást, nem hagy elég időt a felszívódásra stb. 

Természetesen mi nem fogjuk megkérdőjelezni az Ön tapasztalatát, ha élne kíván a pénzvisszafizetési garanciával. Célunk, hogy megtalálja a legjobb gyógyszert, és akár vissza is térjek hozzánk és rendszeres vevőnkké váljon!

Webáruházunk eddig több mint 10.000 vásárlója közül igen kevés elégedetlen vásárlónk van, és mi minden esetben gyorsan és hatékonyan oldjuk meg problémát. Ne habozzon, és vásároljon még ma, ha hatékony terméket akar vásárolni, biztonságosan!