Szállítási és fizetési információk

A weboldalunkról történő rendelés biztonságos, gyors szállítással és utánvétes fizetéssel megoldott! 

Az átvételt illetően többféle lehetősége van – válassza az Önnek legkényelmesebbet, és élvezze a megrendelt termékek pozitív hatását

 

Országos kiszállítás: Ha Sibutraminet rendel, 1 napos szállítási időt garantálunk, ha kora délelőttig óráig leadja a rendelését. Az egész ország területét kiszolgáljuk magas minőségű, garantáltan hatékony termékekkel! A fizetés biztonságos, utánvétesen történik, azaz a termék átvételekor fizet! A csomag érkezéséről emailben és/vagy SMS-ben kap értesítést. 

Figyelmesen olvassa el a következőket, hogy a legkényelmesebb és Önnek legpraktikusabb módot választhassa ki és a szállítás zökkenőmentes legyen! A következő lehetőségek közül választhat.

 

 

  • Országos postai vagy futár általi házhozszállítás megadott címre

Ha a legkényelmesebb szállítási módot keresi és vidéki, ez való Önnek! A termék a megrendelt címre érkezik postával vagy GLS futárral, Önnek csak a kapuig kell kimennie. 

GLS: Ha a futárszolgálatot választja, akár meg is változtathatja a kiszállítás napját, a kézbesítés idejéről 1-2 órás pontossággal tájékoztatják Önt. A GLS futárszolgálat hátránya, hogy második alkalommal sincs otthon a kiszállításkor, a terméket visszaküldik a feladónak és Önnek újból ki kell fizetnie a szállítási díjat. 

MPL – Posta: A postai kiszállítás előnye, hogy a postahivatalban az értesítővel, amit hagytak Önnek, még 10 napig átveheti a diszkrét csomagját, ha a kézbesítés sikertelen. A kiszállítás munkanapokon, munkaidőben 8-16 óra között történik. Fizetni készpénzzel és bankkártyával is tud a postán.

  • Csomagátvevő pont (MOL benzinkút, COOP üzletek)

A csomagátvevő pontok előnye, hogy 5 napig átvehető a termék, általában hosszú a nyitvatartási idejük, illetve hétvégén is nyitva vannak. Jó választás, ha pl. a munkája miatt sokáig dolgozik. A fizetés szintén lehetséges mind készpénzzel, mind bankkártyával.

  • Postán maradó csomag – Postahivatalban átvehető

A terméket a legközelebbi vagy az Ön által megadott postára is rendelheti, a megrendeléskor ezt könnyedén és intelligens módon adja rendszerünk Önnek térképen, amit csak ki kell választania. Postán maradó csomag esetén szintén 10 napig átveheti azt a választott postahivatalban. A nyitva tartás általában rövidebb, mint a MOL töltőállomások esetén, illetve a kisebb posták hétvégén nincsenek nyitva, ezt vegye figyelembe a rendeléskor. Jó választás, ha a közelben van egy posta, ahova el tud menni nyitva tartás alatt. Készpénzes és bankkártyás fizetés is elfogadott. 

  • MPL csomagautomata

A csomagautomata remek választás, ha biztosan át tudja venni a terméket két napon belül és tud bankkártyával fizetni a csomagautomata termináljában, ugyanis készpénzt nem fogad el a gép. Bármikor, hétvégén is, éjjel-nappal átveheti a csomagját, ugyanis ebben az esetben senkivel nem kell találkoznia, a csomagautomata minden időben és napon hozzáférhető. Az e-mailben vagy SMS-ben kapott egyedi kóddal tudja kinyitni az automatát, és kivenni a csomagját. 

Bármilyen észrevétel esetén az ügyfélszolgálatunknak írjon – készséggel segítünk, bármilyen kérdése is merülne fel a szállítással vagy termékekkel kapcsolatban! Várjuk rendelését, ha jó minőségű, garantáltan eredeti gyógyszereket akar vásárolni villámgyors szállítással, megfizethető árakon!