Szállítási és fizetési információk

A weboldalunkról történő rendelés biztonságos, gyors szállítással és utánvétes fizetéssel megoldott! 

Az átvételt illetően többféle lehetősége van – válassza az Önnek legkényelmesebbet, és élvezze a megrendelt termékek pozitív hatását

Országos kiszállítás: Ha Sibutraminet rendel, 1 napos szállítási időt garantálunk, ha kora délelőttig óráig leadja a rendelését. Az egész ország területét kiszolgáljuk magas minőségű, garantáltan hatékony termékekkel! A fizetés biztonságos, utánvétesen történik, azaz a termék átvételekor fizet! A csomag érkezéséről emailben és/vagy SMS-ben kap értesítést. 

Figyelmesen olvassa el a következőket, hogy a legkényelmesebb és Önnek legpraktikusabb módot választhassa ki és a szállítás zökkenőmentes legyen! A következő lehetőségek közül választhat.

 

  • Országos postai vagy futár általi házhozszállítás megadott címre

Ha a legkényelmesebb szállítási módot keresi és vidéki, ez való Önnek! A termék a megrendelt címre érkezik GLS futárral, Önnek csak a kapuig kell kimennie. 

GLS: Ha a futárszolgálatot választja, akár meg is változtathatja a kiszállítás napját, a kézbesítés idejéről 1-2 órás pontossággal tájékoztatják Önt. A GLS futárszolgálat hátránya, hogy második alkalommal sincs otthon a kiszállításkor, a terméket visszaküldik a feladónak és Önnek újból ki kell fizetnie a szállítási díjat. 

  • GLS csomagautomata/csomagpont

A csomagautomata remek választás, ha biztosan át tudja venni a terméket 5 napon belül és tud bankkártyával fizetni a csomagautomata termináljában, ugyanis készpénzt nem fogad el a gép. Bármikor, hétvégén is, éjjel-nappal átveheti a csomagját, ugyanis ebben az esetben senkivel nem kell találkoznia, a csomagautomata minden időben és napon hozzáférhető. Az e-mailben vagy SMS-ben kapott egyedi kóddal tudja kinyitni az automatát, és kivenni a csomagját. 

Bármilyen észrevétel esetén az ügyfélszolgálatunknak írjon – készséggel segítünk, bármilyen kérdése is merülne fel a szállítással vagy termékekkel kapcsolatban! Várjuk rendelését, ha jó minőségű, garantáltan eredeti gyógyszereket akar vásárolni villámgyors szállítással, megfizethető árakon!